Microdermabrasion / Diamantslipning


Dermabrasion betyder "hudslipning". Behandlingen används framför allt för att reducera/minska ärr, pigmentförändringar och div. andra hudskador. Du kan både få dermabrasion på ett mindre område, eller behandla hela ansiktet.

Hudslipningen är behagligt, avslappnande säkert och effektivt. Aldrig tidigare har hudslipning varit mer njutbart!

Den senaste generationen av hudslipning görs med ett instrument där toppen är klätt med fasta diamanter. Hudytan slipas väldigt skonsamt samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vakuumsuget eftersom det suger upp de döda hudcellerna och ökar produktionen av kollagen och elastin. Den gamla och torra huden ersätts med ny fräsch hud.

Man vill med hjälp av behandlingen minska, eller kanske om man har tur, få bort ärr, rynkor och kosmetiska besvär helt och hållet.

  • Minskning av ärr från vattkoppor, akne, till mindre operationsärr eller andra ärr som ej är för djupt gående i huden.
  • Få bort pigmentförändringar, exempelvis solskador eller åldersfläckar.
  • Minskning av fina linjer eller exempelvis de små rynkorna på överläppen.

Snabbt resultat


Redan efter den första behandlingen har huden ett föryngrat utseende med renare friskare lyster. Behandlingen är hygienisk och hypoallergen och ger fina resultat redan från start.

Missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut.

 

Kan jag genomgå en behandling?


Microdermabrasion utförs på både män och kvinnor i olika åldrar. Resultaten varierar, då alla har olika skador på sin hud. Inget ärr/hudskada är det andra likt. Just denna behandling utförs på ytliga lagret av huden. Så vid djupare skador, krävs upprepade ingrepp för att uppnå önskat resultat.

 

Kombinationer


Behandlingen kan göras som en kur, men kan även kombineras med en klassisk ansiktsbehandling. Fördelen med att lägga till maskinbehandling i din vanliga hudvårdsrutin är att du får ett djupare och snabbare resultat.

 

dermabrasion malmö microdermabrasion hudslipning diamantslipning

Vi hjälper dig att få fram en lite vackrare version av dig själv!

frisör malmö frisörmalmö hairtalksweden balayage ipl beautypen hårborttagning laser hårförlängning hairtalk extensions dermabrasion diatermi lanza davines olaplex olaplexmalmö malibuc slingor klippning onlinebokning barnklippning fillers läppförstoring mesoterapi skägg